Stichting ééndiabetes - Homepagina

Wij zoeken schrijvers!

maandag 22 januari 2018

Al 5 jaar lang draait onze stichting volledig op vrijwilligers. Zij zijn dus ontzettend belangrijk voor ons! Ze helpen met het beheren van de social media, staan met een stand op evenementen, schrijven alle artikelen op onze website, houden deze up-to-date en controleren alle bijdragen. Het allerbelangrijkste is misschien wel dat onze vrijwilligers de doelgroep vertegenwoordigen. Stichting ééndiabetes is vóór en dóór jongvolwassenen met type 1 diabetes. Stichting ééndiabetes is vóór en dóór jou!

 

Nu 4 vrijwilligers zijn doorgestroomd naar een bestuursfunctie, kunnen we weer wat nieuwe, enthousiaste mensen gebruiken!

 

Zijn wij op zoek naar jou? 

Wij zoeken mensen tussen de 18 en 35 jaar met type 1 diabetes die het leuk vinden om hun ervaringen met type 1 diabetes te delen in de vorm van een column of artikel. Je schrijft gemakkelijk in het Nederlands en je vindt het belangrijk om, door het delen van oprechte ervaringen, anderen te motiveren tot een zo positief en zelfstandig mogelijk leven met type 1 diabetes. Het maakt niet uit of je spuit of een pomp hebt, of het goed of slecht met je gaat, of je graag sport, kookt, danst of leest, of je man of vrouw bent, of je werkt of studeert. Niemand met type 1 diabetes is hetzelfde en daarom zoeken we jouw verhaal!

 

Hoeveel tijd gaat het je kosten? 
Alles is mogelijk! We werken niet met deadlines, dus je bepaalt zelf hoeveel tijd je nodig hebt. Bijna al onze vrijwilligers hebben werk en/of een studie en jongvolwassenen hebben nu eenmaal een druk leven. Dat snappen wij! We hebben schrijvers die zo af en toe eens iets sturen, maar je mag ook maandelijks of wekelijks een bijdrage leveren. Alles mag, alles kan.

 

Maar waarover moet je dan schrijven? 

Wil je wel schrijven, maar heb je nu al last van een writer’s block? Wij denken graag met je mee! Misschien weet jij wel veel te vertellen over type 1 diabetes in combinatie met sport, een zwangerschap(swens), reizen, koken, bepaalde beroepen, avondjes uit, complicaties, andere aandoeningen of andere familieleden met type 1. Je kunt zelfs interviews afnemen om de ervaringen van anderen op papier te zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Waarom zou je vrijwilliger worden? 

Omdat het fantastisch is om anderen te kunnen motiveren tot een zo positief en zelfstandig mogelijk leven met type 1. Omdat je onderdeel wordt van een heel leuk team van vrijwilligers en bestuursleden die allemaal type 1 diabetes hebben. Omdat je een positieve draai kunt geven aan je eigen diabetes. Omdat je ervaring opdoet met vrijwilligerswerk op een gemakkelijke en laagdrempelige manier. Omdat je kunt werken aan je schrijfskills - en daar helpen wij je graag bij! En het staat natuurlijk ook leuk op je cv.

 

Doen dus! 

Ben je enthousiast of wil je graag meer info? Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, eventuele ideeën en motivatie naar info@eendiabetes.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 

P.S. Is schrijven niet je ding, maar wil je wel op een andere manier betrokken zijn bij onze stichting of heb je andere ideeën? Stuur dan ook gewoon een mailtje! Vinden we leuk!terug naar categorie

Stichting ééndiabetes Nieuwsbrief!


Wil jij ook alle ééndiabetes highlights van de maand in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Om je aan te melden klik je hier.

Banner:


Stichting ééndiabetes

Hoi!

Wij zijn Stichting ééndiabetes, een stichting voor en door jong- volwassenen met type 1 diabetes. Met onze website en verschillende projecten richten we ons niet op de problemen waar je als jongvolwassene tegenaan loopt, maar juist op de oplossingen en de mogelijkheden. Wij staan voor een positief en eerlijk geluid over type 1 diabetes. En wij vinden het leuk om iets van jou te horen! Mail ons met je verhaal, tip, ideeën of voor serieuzere zaken. Meld je bijvoorbeeld aan als vrijwilliger! Stuur een berichtje op Twitter, Facebook of Instagram. Vinden we leuk! 

 

Want type 1 heb je niet alleen!


E-mail ons: info@eendiabetes.nl
Bellen mag ook: 06 25 16 74 96


Wie wij zijn en waarom we stichting ééndiabetes hebben opgericht vind je bij 'Over ons - Stichting ééndiabetes'

 

Mede mogelijk gemaakt door
van der Waal Webdesign PC Graphics
 
 
Mede mogelijk gemaakt door
van der Waal Webdesign PC Graphics

eendiabetes Contact

info@eendiabetes.nl
Tel: 06 25 16 74 96
KvK: 56846851
IBAN: NL66 RABO 0179180274