Stichting ééndiabetes - Homepagina

Stichting ééndiabetes krijgt een nieuw dagelijks bestuur!

woensdag 3 januari 2018

Jasper, Matthijs & Câthy richtten op 3 januari 2013 Stichting ééndiabetes op, precies vijf jaar geleden (wij zijn dus jarig vandaag: hieperdepiep..... hoera!). Zij constateerden dat er online niet veel te vinden was voor jongvolwassenen met type 1 diabetes. Je diabetesverpleegkundige en arts zie je hooguit twee uur per jaar en type 1 diabetes omvat zo veel meer dan je in die twee uurtjes kan bespreken! Nu kan je bij ééndiabetes terecht. 


Het begon met een klein blog en een Facebookgroep om jongvolwassenen te inspireren, informeren en activeren tot een zo positief mogelijk leven met type 1 diabetes, maar inmiddels doet Stichting ééndiabetes echt mee in de diabeteswereld. We inspireren al ruim vijf jaar maandelijks honderden jonge mensen via onze blogs, artikelen, social media, fotoshoots en andere activiteiten. Dat doen we al vijf jaar met alleen maar vrijwilligers. En daar zijn we trots op!


Nieuw bestuur

Nu we een grote mensen stichting zijn, willen we ons blijven vernieuwen en meegroeien met de doelgroep. Daarvoor moet je soms zelf een stapje opzij zetten. Jasper, Matthijs & Câthy hebben daarom besloten om hun taken van het dagelijks bestuur van Stichting ééndiabetes over te dragen aan een nieuw bestuur. Say what?!

We presenteren daarom het nieuwe dagelijkse bestuur van Stichting ééndiabetes: Anne, Sanne, Donja & Bastiaan. Met veel enthousiasme beginnen zij aan dit nieuwe avontuur!

 

Wat gaan onze volgers er van merken?

In eerste instantie zal je er niet zo veel van merken, want we blijven gewoon blogs, reviews, informatie en columns met je delen, geschreven door dezelfde enthousiaste groep vrijwilligers. Het nieuwe bestuur gaat dus door waar het oude bestuur stopt, maar de overdracht was wel een goed moment om nog eens kritisch te kijken waar we ons als stichting op willen richten. De focus gaat daarom meer liggen op het delen van ervaringen en niet meer op het delen van (wetenschappelijk) nieuws. Ook is één van de focuspunten voor 2018 van het nieuwe bestuur een nieuwe responsive website, die past bij de nieuwe missie en visie van de stichting. De doelgroep van Stichting ééndiabetes is natuurlijk super sociaal, dus je kunt ons gewoon blijven volgen via Instagram en Facebook of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

 

De oprichters van Stichting ééndiabetes blijven achter de schermen betrokken als raad van toezicht om het nieuwe bestuur te kunnen blijven ondersteunen. We gaan knallen in 2018!


 terug naar categorie

Stichting ééndiabetes Nieuwsbrief!


Wil jij ook alle ééndiabetes highlights van de maand in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Om je aan te melden klik je hier.

Stichting ééndiabetes

Hoi!

Wij zijn Stichting ééndiabetes, een stichting voor en door jong- volwassenen met type 1 diabetes. Met onze website en verschillende projecten richten we ons niet op de problemen waar je als jongvolwassene tegenaan loopt, maar juist op de oplossingen en de mogelijkheden. Wij staan voor een positief en eerlijk geluid over type 1 diabetes. En wij vinden het leuk om iets van jou te horen! Mail ons met je verhaal, tip, ideeën of voor serieuzere zaken. Meld je bijvoorbeeld aan als vrijwilliger! Stuur een berichtje op Twitter, Facebook of Instagram. Vinden we leuk! 

 

Want type 1 heb je niet alleen!


E-mail ons: info@eendiabetes.nl
Bellen mag ook: 06 25 16 74 96


Wie wij zijn en waarom we stichting ééndiabetes hebben opgericht vind je bij 'Over ons - Stichting ééndiabetes'

 

Mede mogelijk gemaakt door
van der Waal Webdesign PC Graphics
 
 
Mede mogelijk gemaakt door
van der Waal Webdesign PC Graphics

eendiabetes Contact

info@eendiabetes.nl
Tel: 06 25 16 74 96
KvK: 56846851
IBAN: NL66 RABO 0179180274