Stichting ééndiabetes - Homepagina

Overzicht Activiteiten

woensdag 19 juli 2017

Diabetes Vereniging Nederland, JDRF, Diabetes Fonds, Bas van de Goor Foundation en Stichting DON organiseren regelmatig leuke activiteiten, clinics, challenges voor jongvolwassenen met type 1 diabetes. Daarnaast zijn er regelmatig andere organisaties die wat leuks op de planning hebben staan en uiteraard organiseren wij zelf ook wel eens wat.  Op deze pagina vind je een overzicht van al deze activiteiten (voor zo ver wij op de hoogte zijn gebracht) en hoe je je kunt opgeven!

 

 

 

DVN JONG Reizen naar Zweden, Italië of Frankrijk

Heb je nog geen vakantieplannen voor augustus? Kijk dan eens naar de jongerenreizen bij DVN JONG. In samenwerking met FreeStyle Vakanties biedt JONG deze zomer 3 reizen aan voor jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar: een outdoor vakantie in Zweden, een strandvakantie in Italië of leer golfsurfen aan de Atlantische kust in Frankrijk. Klik hier voor meer informatie. 

 

Diabadass Retreat Weekend op Terschelling

Neeke (Smitjefit) en Irene (Fit with Diabetes) hebben beide zelf type 1 diabetes en organiseren van 18-20 augustus 2017 een damesweekend op Terschelling. Het is een actief weekend voor meiden met type 1 diabetes tussen de 23 en 35 jaar die het leuk vinden om actief bezig te zijn. Wil jij dus sporten, Terschelling verkennen, lekker eten en ervaringen uitwisselen met andere meiden met type 1 diabetes? Klik dan hier voor meer informatie en om je op te geven. Het weekend kost 375 euro, maar dit is inclusief een ticket voor de boot, overnachtingen, een kookworkshop en het hele weekend eten en drinken. 

 

JDRF informatiebijeenkomst in Enschede

JDRF organiseert op donderdagavond 28 september van 19:00 tot 21:45 weer een informatieavond, dit maal in het oosten van het land. Onder andere dr. Aart van Apeldoorn vertelt over zijn onderzoek naar de inkapseling van bètacellen. In de pauze kun je langs de informatiemarkt en daarna deelnemen aan één van de parallelsessies. Je kunt kiezen voor een sessie over complicaties, over sport & diabetes of over coaching bij type 1 diabetes. Klik hier voor meer informatie en opgeven voor de bijeenkomst.

 

Dam tot Damloop 2017 met JRDF of Bas van de Goor

Ben je van plan de Dam tot Dam loop te wandelen, fietsen of rennen? Dit kan ook met JDRF. Voor 75 euro krijg jij je startbewijs, een T-shirt en steun je tegelijk JDRF. Je kunt zelf een actiepagina aanmaken om meer geld op te halen. Kijk hier wat er allemaal mogelijk is. Voor 100 euro kun je je eventueel ook opgeven via de Bas van de Goor Foundation. Dan heb je een startbewijs, een mooi t-shirt en steun je de foundation in het organiseren van sportieve activiteiten voor mensen met diabetes. Opgeven kan tot 1 augustus en meer informatie vind je hier


Back on Track - Bas van de Goor

De Bas van de Goor Foundation organiseert in 2017 vier bijeenkomsten voor volwassenen die onlangs gediagnosticeerd zijn met type 1 diabetes, of al langer de diagnose hebben maar nog worstelen met vragen over leefstijl, voeding, sport of diabetes in het algemeen. Het doel van de avond is om deze groep mensen zo snel mogelijk te helpen bij het vinden van een optimale “work/life/diabetes balance" en ze weer back on track te krijgen. De avond is gratis toegankelijk en inclusief een maaltijd, maar opgeven is noodzakelijk. Er worden dit jaar nog 3 avonden georganiseerd: op 7 september in Leidschendam, op 5 oktober in Doetinchem en op 9 november in Landgraaf. Klik hier voor meer informatie en hoe je je kunt opgeven. 

 

  

Mochten er leuke activiteiten voor jongvolwassenen met type 1 diabetes in dit overzicht missen, laat het ons dat zo snel mogelijk weten en stuur een mail naar info@eendiabetes.nl
terug naar categorie

Stichting ééndiabetes Nieuwsbrief!


Wil jij ook alle ééndiabetes highlights van de maand in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Om je aan te melden klik je hier.

Banner:


Stichting ééndiabetes

Hoi!

Wij zijn Stichting ééndiabetes, een stichting voor en door jong- volwassenen met type 1 diabetes. Met onze website en verschillende projecten richten we ons niet op de problemen waar je als jongvolwassene tegenaan loopt, maar juist op de oplossingen en de mogelijkheden. Wij staan voor een positief en eerlijk geluid over type 1 diabetes. En wij vinden het leuk om iets van jou te horen! Mail ons met je verhaal, tip, ideeën of voor serieuzere zaken. Meld je bijvoorbeeld aan als vrijwilliger! Stuur een berichtje op Twitter, Facebook of Instagram. Vinden we leuk! 

 

Want type 1 heb je niet alleen!


E-mail ons: info@eendiabetes.nl
Bellen mag ook: 06 25 16 74 96


Wie wij zijn en waarom we stichting ééndiabetes hebben opgericht vind je bij 'Over ons - Stichting ééndiabetes'

 

Mede mogelijk gemaakt door
van der Waal Webdesign PC Graphics
 
 
Mede mogelijk gemaakt door
van der Waal Webdesign PC Graphics

eendiabetes Contact

info@eendiabetes.nl
Tel: 06 25 16 74 96
KvK: 56846851
IBAN: NL66 RABO 0179180274